domingo, 19 de octubre de 2008

Mitja Marató Puigcerdà

El 19 d'Octubre de 2008 vem correr per primera vegada la Mitja Marató de Puigcerdà (una iniciativa del Nic). Va ser un cap de setmana intens, amb bona part dels Mac's a la Cerdanya (Nic+Raquel, Dani+Patricia, Alberto+Mariona, Ficus+Miriam, Javi+Mar i Lluís+Txell).

Per l'alçada i pel desnivell acumulat de la prova, li teníem molt de respecte.

La sortida es donava al pavelló d'esports de Puigcerdà (1.200m) i els primers 10km amb tendència a baixar varen passar ràpid (per mi, un pel massa...doncs, com sempre, el Javi marcava un ritme una mica més ràpid de l'objectiu...) La segona part de la prova és on es nota la duressa, amb una tendència constant a pujar des del cementiri de Bolvir fins un altre cop al pavelló d'esports de Puigcerdà. Destaca el km 16 al 18, on es puja al poble i s'arriba al llac amb un desnivell acumulat prou important.

Al final, objectiu complert acabant la prova amb 1:51min i amb la sensació que l'any vinent hi tornarem, doncs pel paissatge i l'ambient és de les millors que hem corregut!

Com sempre, el suport de la Mar i la Txell, afegit aquest cop a la companyia del Nic i la Raquel més la resta de Mac's va ser genial !

No hay comentarios:

Publicar un comentario