miércoles, 23 de agosto de 2006

Luz Ardiden


L'endemà d'haver pujat el Tourmalet, ens vam decidir pujar l'altre gran port de la zona, el mític Luz Ardiden... L'Iñaki ja n'havia tingut prou de BTT i va decidir quedar-se a la piscina del càmping de relax (atenció a la foto de banyador...jejeje)


Mentrestant, els germans Badia i el Lluís ens vem tornar a pujar a les BTT's i amb més il·lusió que forces a les cames vam iniciar la pujada a l'estació d'esquí.

No és un port tan llarg ni tan dur com el Tourmalet, però per uns simples aficionats com nosaltres i tenint en compte les condicions en les que estàvem, realment se'ns va fer etern...

Un altre cop un dia ideal.. sol, cap núvol i gens de vent van fer que l'inici del port fos a bon ritme... arrossegant el cansanci del dia anterior, cada un de nosaltres vem anar agafant el nostre ritme fins arribar a les primeres "grans" rampes: i és que, tal i com deiem, tot i no ser un port tan llarg com el Tourmalet, si que té dos trams de 2km cada un amb un percentatge mig de més del 10%... buf! quin martiri amb el que portàvem a sobre...


Finalment, tots tres vam coronar el port sense parar i disfrutant del paisatge... Al igual que ens va passar amb el Tourmalet, les sensacions de pujar un port d'aquestes caracterísitiques són indescriptibles !


Tan debó en un futur hi puguem tornar.

Deixem com a record un recull de més fotografies d'aquell gran dia.



No hay comentarios:

Publicar un comentario