sábado, 21 de noviembre de 2009

Duatló de l'Avi Pau - Triatreves

El diumenge 21 de Novembre vam anar cap a l'Arboç on la gent de Triatreves organitzaven la I duatló de l'Avi Pau en dues modalitats:

duatló curta: 15km en BTT + 6km running
duatló llarga: 30km en BTT + 12km running

El Javi i jo ens enfrontàvem a la duatló llarga i la Txell i la seva germana Ariadna es van animar a fer la duatló curta...

Era la primera vegada que participàvem en una prova organitzada per Triatreves i vam anar-hi amb altra gent del grup de La Salle Triatló. La filosofia Triatreves enganxa i la tipologia de proves que fan segur que farà que ens animem a participar en altres esdeveniments futurs.

A les 10h en punt es va donar la sortida a la duatló llarga... 30km de BTT ens esperaven en un circuit de nivell mig. Els 10-12 primers quilòmetres vam fer una ascensió on els 2 últims quilòmetres ens van exigir el màxim... Punt en el que vaig aprofitar per donar el primer "hachazo" al Javi i intentar posar una mica de distància entre ell i jo... ; )

La resta del circuit en baixada i pla fins arribar a la masia on s'havia instal·lat la zona de transició...

temps Javi BTT: 1:16:48
temps Lluís BTT: 1:15:14
en aquells moments, pensava que seria suficient.....


La cursa a peu era per un circuit de 6km on s'havia de donar dues voltes... El Javi va donar el millor de si mateix i abans d'acabar la primera volta ja m'havia retallat tota la diferència i passàvem pel punt 6km plegats... I no es va acabar aquí, doncs el ritme que va posar el Javi no el vaig poder seguir:

temps Javi - running: 54:16
temps Lluís - running: 57:08

El que està clar és que, l'any vinent hi tornarem a ser, doncs això no quedarà així... vam disfrutar molt i a destacar la victòria de l'Abel, el nostre "coach a La Salle Triatló.

Mitja hora més tard, es donava la sortida de la duatló curta, on les germanes Herràndiz s'enfrontaven a la seva primera duatló... 15km en BTT per iniciar la cursa en un circuit molt còmode i amb algunes zones una mica més tècniques...

temps BTT Ariadna: 51:00

temps BTT Txell: 54:00

Després d'una ràpida transició, els esperava una volta al circuit de 6km... Per les seves cares a l'arribada, pel dinar que ens va oferir l'organització a la Masia i pel bon rotllo de tot el dia, segur que serà una experiència que també repetiran l'any vinent...


temps Ariadna run -39:31

temps Txell run - 45:40

No hay comentarios:

Publicar un comentario