domingo, 15 de noviembre de 2009

Duatló de Viladecavalls


15 de Novembre de 2009, una nova prova ens esperava... la Duatló de Viladecavalls. El Lluís la feia per segon any consecutiu, i per mi era la primera vegada. Els dos amb moltes ganes i amb l'objectiu de baixar de les 2h15min.

Recorregut:
7km running amb 750m de desnivell
20km btt amb 515m de desnivell
3,5km running amb 140m de desnivell
El primer tram de running el vam fer sense anar gaire forts, voliem guardar forces perquè el tram de btt el preveiem força dur. Així, aquesta primera etapa vam entrar junts al box.

La segona part, força entretinguda i molt xula!!. Després d'anar pràcticament un darrera l'altre, (jo darrera, és clar!) el Lluís va fer un últim apreton en la part final traient-me uns quants metres, que vaig poder recuperar gràcies a la última baixada que hi havia abans de boxes, i a la ràpida transició que vaig poder fer.


Així, de nou sortiem junts per encarar els últims km corrent. En aquesta ocasió vaig intentar apretar per poder guanyar uns metres. Només uns metres ens separaven durant pràcticament tot el recorregut de peu. final, ens tornavem a juntar, i una vegada més entrevem a meta plegats.

Amb tot això, la Txell va fer la seva particular carrera. 9km per Viladecavalls amb un big supporter que li donava ànims cada vegada que la veia, i a més fent-nos unes grans fotos.

En resum una duatló molt xula, i amb ganes de repetir l'any vinent!!

1 comentario:

  1. Qué tal Javi y Lluís! No sabéis la ilusión que me ha hecho cuando mi hermano ha descubierto vustro blog y me ha mandado el link!

    Estáis metidísimos en esto del deporte! La verdad es que engancha un montón... Yo ahora estoy un poco en horas bajas después del apretón del año pasado pero poco a poco tratando de pillar de nuevo el punto de forma!

    A ver si nos vemos pronto. En Navidad estoy por Bcn, así que si os apetece hacer una tiradita de trail por Collserola ya me decís. El día de St Esteve (como el año psado) saldremos con mi hermano, Sime y Pablo García-Nieto y alguno más a hacer unos 30k por Collserola pre-canelones. A ver si os apuntáis!

    Por cierto, si os interesa con Peps tenemos también un blog (www.next-challenge.com), bastante más interesante si leéis posts del año pasado (mayo-julio y antes) que veréis que este año estamos de lo más perezosos!

    Un abrazo,
    J

    ResponderEliminar