domingo, 25 de abril de 2010

Sortida a Monsterrat

Gran sortida en bici!! Diria que avui sí que hem fet l’estreno real de les nostres noves bicis. Recorregut: Sant Cugat – Monestir de Montserrat – Sant Cugat. Un total de 95km. Gran excursió!

He quedat amb el Lluís a les 9:30h a casa seva, i a partir d’aquí a sumar km! Al principi no sabíem molt bé quin recorregut havíem d’agafar però hem anat fent sobre la marxa i tot molt bé, ja que no hem hagut de tornar enrere en cap moment.


La primera etapa del recorregut, desde Sant Cugat fins a Terrassa seguint la carretera general, poc tràfic i bona borera on circular. Una vegada a Terrassa hem trobat una carretera comarcal molt xula i sense ni un cotxe que ens ha portat fins a Olesa de Montserrat. Des d’Olesa fins a Monistrol de Monsterrat (just abans de començar el port fins al monestir) la carretera és molt transitada, malgrat això és una via ample i amb una bona borera, i amb un munt de cilcistes que ens hem anat creuant! Gran ambientillo ciclista!!

La part més dura de la sortida, la pujada a Montserrat. Pràcticament 10km de pujada exigent, però tant el Lluís com jo hem arribat amb bones sensacions a dalt de tot.

La tornada hem desfet tot el camí recorregut, i al final hem acabat patint i amb ganes d’arribar, ja que les forces començaven a fallar. Encara ens fa falta fer molts km per estar en forma, però seguirem a tope!!! Finalment, ens ha sortit un temps total de 3h 50min, i una mitja de 24km/h. Ens emportem una gran sortida en bici i ja amb ganes de tornar-hi!!

Per acabar el matí, banyet estupendu a la piscina, que ens ha anat de conya per recuperar cames, i seguit d’un dinaret excepcional que ens ha preparat la Txell! Gràcies als dos per l’hospitalitat de sempre!!

Pròxim finde toca la mitja d’Empúries! A por ello!!

2 comentarios:

  1. Qué gran salida! Se me ponen los dientes largos! A ver si saco la bici de la maleta y empiezo a rodar un poco por Londres... Desde noviembre que no me subo a la bioci! Qué desastre...

    A ver si coincidimos pronto y, cuando aprenda a ir en bici de nuevo de cara al verano, a ver si hacemos salidita juntos por Barcelona!

    Os veo enfovcados ene l IM... Con estos entrenos ya tardáis en apuntaros! No sabéis lo que se disfruta...

    Un abrazo,
    J

    ResponderEliminar
  2. Gracias Javi por los ánimos! pero esto del IM todavía nos queda lejos... Por ahora con salidas en bici, y con alguna q otra maratón vamos haciendo, y el IM ya veremos. Para empezar, en Julio nos probaremos haciendo un Half en Les Angles, perfil durillo y pinta chulo, y a ver que tal acabamos.
    Si algún día estás por aquí, encantados de hacer una salidita en bici!! A ver si estamos a tu altura!
    Un Abrazo,
    Javi

    ResponderEliminar