domingo, 2 de mayo de 2010

Mitja marató d'Empúries

El diumenge passat, per no perdre ritme, una nova cursa ens esperava al Lluís i a mi. La mitja marató d'Empúries.


Coincidint que està al costat de l'Escala, vam aprofitar i vam fer cap de setmana complert allí, acompanyats tant per la Txell (fotògraf oficial del team Buscà-Badia), i els pares Badia. Aquesta vegada se'ns va unir a la cursa el meu pare per fer la cursa de 10km. Després de molts anys d'haver fet alguna que altra cursa, el papa Badia es va animar i es va apuntar a fer els 10km.


Així, els 3 ens trobàvem el diumenge a les 8.30h en la línia de sortida acompanyats per la Txell i la seva inseparable càmera, i la mama Badia per donar ànims en tot moment. 1.400 persones inscrites entre les 3 modalitats de curses, la marató, la mitja i els 10km.

Aquest any es va canviar el recorregut tant de la marató com de la mitja. Vam sortir desde les Ruïnes d'Empúries direcció a St. Pere Pescador, per tornar cap a St. Martí d'Empúries i enfilar direcció a l'Escala. Es fa tot una volta per dintre el poble, i finalment es torna a les Ruïnes d'Empúries on s'acaben els 21km.


La veritat és que el paisatge és brutal, i malgrat el temps no fos del tot bo ja que ens va ploure en algun tram de la cursa, no vam tenir gens de tramuntana cosa que vam agrair-ho molt... q dur deu ser córrer amb vent!!


Així, el meu pare va acabar amb el temps que volia fer, 1h00min08seg. De totes formes, de cara a l'any que ve ja està pensant en baixar de la 1h, o inclús no sé si s'animarà a fer la mitja marató...
Tant el Lluís com jo, ens vam prendre la cursa més relaxadament que les últimes mitges que havíem fet, però acabant els dos amb un temps prou correcte, 1h36min.

Per acabar la jornada, vam anar a fer una paelleta per recuperar forces!!! i començar ja a pensar en la temporada de triatlons!!

Pròxim finde, triatló de Sitges!

2 comentarios:

  1. vamos a ver javi... "més relaxadament?"... pero tu de que vas? que no has visto mi careto del km.21?

    con el esprint que me hiciste hacer en los 2 últimos kilómetros...

    ResponderEliminar
  2. pero si ibas sobrado!!! como aguantaste el tirón!! yo pensaba que te dejaba atrás y res de res!!!

    ResponderEliminar