domingo, 23 de mayo de 2010

Triatló de Gavà Olímpica

El diumenge passat vam fer la nostra primera triatló en distància olímpica (1.500m nedant, 40km en bici, 10km corrent), i ja avanço que va ser una molt bona experiència...

A les 8.45h preníem la sortida a la platja de Gavà amb un temps força bo i la mar ben calmada. Tan el Lluís com jo, vam voler prendre aquesta primera part de forma tranquila ja que mai havíem fet aquesta distància al mar, i volíem veure quines sensacions teníem. Els nervis del principi es van transformar en satisfacció al sortir assolint la distància amb bones sensacions.
La transició fins a boxes va ser molt llarga, i a més encara hem d'acabar de millorar-la ja que la vam fer un pèl lenta. Tot és seguir millorant!!!

El tram de bici van ser dues voltes a un circuit de 20km. En general força pla, excepte un tram on es pujava un petit port. Com sempre, disfrutant a tope amb la bici, i passant'ho genial!!


Per finalitzar, 10km corrent pel passeig marítim. Els últims km es van fer un pèl durs ja que les rampes començaven a aparèixer... però sense més, aconseguíem creuar la meta amb uns temps força correctes.


Com he dit a l'inici, molt contents d'haver assolit la distància olímpica i amb ganes de seguir experimentant noves i més llargues distàncies.


Foto de la jornada:

No hay comentarios:

Publicar un comentario