sábado, 29 de mayo de 2010

Triatreves - MM'10


El dissabte 29/05/2010 ens vam apuntar a la segona de les proves organitzades per la gent de Triatreves a l'Estartit. Després de la bona experiència viscuda a la Trineu'10, teníem ganes de tornar a fer una triatló per parelles on l'ambient i la familiaritat és la tònica dominant.

En aquesta ocasió, el ciruit llarg de la Medes-Montgrí'10 constava de les següents distàncies:

swim: 1,8km davant la platja de l'Estartit
bike: 23km de BTT
run: 12km



Cap a les 8h del matí es donava la sortida a la platja de l'Estartit, just al costat del Club Nàutic. Acostumats a altres proves de la FCT, amb la poca gent que hi havia va ser un plaer nedar sense cops, bufatades, ni patades... Era la primera vegada que tant el Javi com jo nadàvem una distància superior als 1,5km al mar, per la qual cosa ens ho vam pendre amb calma...

La sopresa va ser que, al sortir de l'aigua, estàvem un darrere l'altre (sorpresa pel Javi clar, que després d'haver nadat més ràpid que jo a Gavà, tenia l'ego una mica pujat...jejeje).

Això ens va permetre fer una transició molt ràpida i en la qual vam poder avançar algunes posicions doncs està clar que la natació no és el nostre punt fort.

El primer segment de BTT sortia del Club Nàutic de l'Estartit i, després d'una forta pujada, seguia direcció cap a Torroella de Montgrí per una sèrie de camins molt pedregosos, baixades tècniques de sorra, etc...

Un cop arribat al camp d'esports de Torroella, hi havia un segona àrea de transició on l'organització havia deixat el nostre material de còrrer, doncs en aquest punt s'iniciava el sector de run que va incloure la pujada la castell de Torroella.

Novament, la gent de Triatreves molt innovadora, doncs el sector de la cursa a peu era d'orientació, facilitant-nos un mapa amb 8 punts de control per on s'havia de passar i "fitxar"... una experiència nova pel Javi i per mi que ens va agradar molt (incloent el fet que ens vam perdre i vam anar a parar a una casa particular amb una piscina brutal i certes "vistes" espectaculars....)

Acabat el sector de run-orientació, la última part de la prova consistia en agafar la BTT per tornar cap a l'Estartit novament per camins de muntanya, amb certa pujada i amb molta calor.



La nostra sorpresa va ser que, a l'arribar a l'antiga base militar de l'Estartit - punt final de la prova, ho vam fer en segona posició! significava el nostre primer podi de triatletes...jejejeje

En resum, una nova experiència Triatrevida la filosofia de la qual ens agrada molt i per poc que puguem, seguirem fent alguna de les proves que es vagin organitzant.


No hay comentarios:

Publicar un comentario