domingo, 9 de mayo de 2010

Triatló de Sitges Sprint

La temporada de triatlons ha començat, i la primera de totes a Sitges.
A les 9h ja érem a lloc, amb el Lluís, la fotògraf oficial Txell i jo mateix. Moltes ganes i alguns nervis han estat les primeres sensacions.

Teníem sortida a les 11h, amb el segon grup, així que hem pogut veure la carrera del primer grup on participava l'Albert. El tiu ha acabat amb un tiempazo!! 1h04min, brutal!!!


Les distància era sprint (nedar 750m, bici 20km, córrer 5km), suficient per ser la primera, jeje..
Així, hem començat i directes a l'aigua (temperatura fresqueta, 17º). Personalment, no he disfrutat gens (una vegada més...), ja que segueixo angoixant-me i no sabent agafar una respiració constant. El Lluís ha fet un parcial molt bo, i ha sortit de l'aigua amb molta força i ganes de posar terreny entre mig.


El recorregut en bici eren 3 voltes a un mateix circuit en general bastant pla, excepte una petita pujada de poc més d'1km. La distància entre els dos en aquest tram s'ha mantingut, i només li he retallat pocs segons.


Finalment, a la part de córrer he aconseguit atrapar-lo. Els dos estàvem molt carregats muscularment i això ens ha impedit acabar apretant.

Per ser la primera triatló de la temporada hem acabat satisfets (és cert, que el Lluís més que jo) i contents perquè això ja ha començat. Espero poder solucionar els meus problemes al mar, i poder seguir donant més canya. Veig que sinó m'espavilo, en la pròxima prova al Lluís no l'atrapo...

Lluís Buscà Total: 1h 13min 17seg
Swim: 12min 31seg
Bici: 38min 04seg
Run: 22min 42seg

Javi Badia Total: 1h 13min 17seg
Swim: 13min 26seg
Bici: 37min 29seg
Run: 22min 22seg

Una vegada més, agrair a la Txell les seves fotos, per poder posar-les al blog.

Foto dels membres de l'equip de triatló de La Salle que vam fer la cursa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario